НАПОМЕНА: Прегледите важат само за лица над 18 години.
* Ве молиме за еден термин да закажувате преглед само за едно лице.
Закажи оптометриски преглед во Буњаковец - Локација: Карши пазарчето во Буњаковец до Стружанка - Телефон: 02 3256 228
Wednesday
19/06/2019
Thursday
20/06/2019
Friday
21/06/2019
Saturday
22/06/2019
Monday
24/06/2019
Tuesday
25/06/2019
Wednesday
26/06/2019
Thursday
27/06/2019
Friday
28/06/2019
Saturday
29/06/2019
Monday
01/07/2019
Tuesday
02/07/2019
Wednesday
03/07/2019
Thursday
04/07/2019
Friday
05/07/2019
Saturday
06/07/2019
Monday
08/07/2019
Tuesday
09/07/2019
Wednesday
10/07/2019
Thursday
11/07/2019
Back to top