Интервјуа

Милена Антовска Станковска: “Очилата ми се премногу важни за да можам да функцонирам нормално“

Тимот на Оптика Бела Виста имаше можност да разговара со нашата пријателка Милена Антовска Станковска. Како наш редовен клиент, Милена постојано не посетува, па решивме да ја прашаме неколку прашања поврзани со очилата. Кои се петте работи без кои не можеш да си го замислиш денот? Денот не можам да го замислам без прегратките на […]

ПРОДОЛЖИ СО ЧИТАЊЕ ➞
Затвори Кошничка
Затвори Желби
Неодамна прегледани Затвори

Затвори
Навигација
Категории