Готови очила за читање - Да или не?
Корисни совети

Готови очила за читање – Да или не?

Сигурно сте забележале во некоја продавница или пак аптека како се продаваат готови очила за читање и се прашувате зошто се толку ефтини? За жал, познато е дека ваквите очила не можат да ги заменат индивидуално направените очила, според рецепт на оптометрист или офталмолог.  Повеќето луѓе по 40-годишна возраст забележуваат проблеми со видот од блиску. […]

ПРОДОЛЖИ СО ЧИТАЊЕ ➞
Затвори Кошничка
Затвори Желби
Неодамна прегледани Затвори

Затвори
Навигација
Категории