ФОТОСЕСИЈА: Вера Мештеровиќ за Бела Виста

Фотосесија со една од најпознатите манекенки кај нас, Вера Мештеровиќ со премиум оптички рамки од бренд корнерот во Бела Виста и оптички рамки од новата колекција од скандинавскиот бренд Smarteyes.

Затвори Кошничка
Затвори Желби
Неодамна прегледани Затвори

Затвори
Навигација
Категории