НАПОМЕНА: Прегледите важат само за лица над 18 години.
* Ве молиме за еден термин да закажувате преглед само за едно лице.
Закажи оптометриски преглед во ГТЦ - Локација: Градски Трговски Центар Приземје карши ВИП - Телефон: 02 3111 721
Friday
23/04/2021
Saturday
24/04/2021
Monday
26/04/2021
Tuesday
27/04/2021
Wednesday
28/04/2021
Thursday
29/04/2021
Friday
30/04/2021
Saturday
01/05/2021
Monday
03/05/2021
Tuesday
04/05/2021
Wednesday
05/05/2021
Thursday
06/05/2021
Friday
07/05/2021
Saturday
08/05/2021
Monday
10/05/2021
Tuesday
11/05/2021
Wednesday
12/05/2021
Thursday
13/05/2021
Friday
14/05/2021
Saturday
15/05/2021
Back to top