Милена Антовска Станковска: “Очилата ми се премногу важни за да можам да функцонирам нормално“

Тимот на Оптика Бела Виста имаше можност да разговара со нашата пријателка Милена Антовска Станковска. Како наш редовен клиент, Милена постојано не посетува, па решивме да ја прашаме неколку прашања поврзани со очилата.

Кои се петте работи без кои не можеш да си го замислиш денот?

Денот не можам да го замислам без прегратките на ќерка ми и Гордан, без да ги слушнам или видам моите родители и моите најблиски пријатели, без кафе, без интернет и без овошје😊

Колку за тебе се важни очилата во секојдневието?

Со оглед на тоа дека видот ми е малку намален, очилата ми се премногу важни за да можам да функцонирам нормално.

Што е за тебе најважно при изборот на очила?

Најважно ми е да ми стојат на ликот, да бидат квалитетни и да не чувствувам дека ги носам, затоа што имав мал проблем со привикнувањето за носење на истите.

Три причини зошто ги одбра оптика Бела Виста?

Зошто? Затоа што според мене имаат ултра модерни колекции, има многу модели кои што се баш по мој вкус и секако затоа што нудат одличен квалитет.

На сите фотографии во галеријата Милена носи очила од Бела Виста.

Затвори Кошничка
Затвори Желби
Неодамна прегледани Затвори

Затвори
Навигација
Категории