Jimmy Choo

1-2 of 2
- 3 %
Jimmy Choo

nekoj

Џими Чу се смета за пионер во уметноста на облекување на познати личности. Роден во Малезија, Чу ја изгради својата репутација во раните 1990-ти во Лондон, к...
% From ден 10.500,00 ден 10.800,00