Renu 360ml / Bausch & Lomb

 Add to cart
Renu е повеќенаменско решение кое ги освежува Вашите контактни леќи, што прави да се чувствувате како да ставате нов пар леќи секој ден. Renu повеќенаменското решение е докажано дека се бори против бактерии, ги чисти леќите, ги остранува протеинските депозити секојдневно од Вашите леќи. Секојдневната употреба на Renu повеќенаменското решение ја елиминира потребата за посебно ензимско чистење на леќите.
Back to top