Кој дизајн на очила најмногу одговара на твоето лице?

Достапни во широк спектар на облици колекциите од нашите брендови се состојат од исклучително лесни, модерни стилови на очила кои се исто така многу издржливи благодарение на иновативната изработка.

Сакате да направите позитивен впечаток на деловни состаноци, или да се чувствувате пријатно во секој дел од денот? Дознајте кој дизајн е најдобриот избор за вас – која комбинација на бои и форма на објективот најдобро ќе одговараат на вашиот личен стил и карактеристики на лицето.

Со нивната октогонална форма, овие очила од Smarteyes се идеална лична изјава за секој кој цени неконвенционален дизајн. Ако имате тркалезно лице, овие се совршени за вас. Достапни на следниот линк.

Овој модерен ретро дизајн од Smarteyes е одличен избор за атлетски мажи кои сакаат да ја изразат својата индивидуалност. Изгледот на авијатичарските очила одговара на одредени облици на лицето, особено добро на оние во облик на срце или во триаголни лица. Достапни на слендиот линк.

За минималисти кои често се наоѓаат во центарот на вниманието, кружните очила на Exess Eyewear носат визуелна рамнотежа до аголни контури, но исто така изгледаат добро на овални лица и оние во облик на срце. Достапни на следниот линк.

Кошничка
Желби
Неодамна прегледани
Категории