НАПОМЕНА: Прегледите важат само за лица над 18 години.
* Ве молиме за еден термин да закажувате преглед само за едно лице.
** Локација: ГТЦ Скопје на Приземје карши ВИП, тел: +389 2 3111 721

Затвори Кошничка
Затвори Желби
Неодамна прегледани Затвори

Затвори
Навигација
Категории