Minimal Eyewear, совршен придружник на модерниот и деловен маж

Инспирирани од прецизноста на архитектурата со спојување на иновативни материјали, нови технологии и прецизен дизајн, очилата од брендот Minimal Eyewear нудат бескрајна едноставност, удобност и траен квалитет.

Како што кажува и името на брендот, тој се карактеризира со текни силуети и едноставни кострукции кои што ги прават очилата на Minimal лесни и удобни за секојдневно носење. Со притискање на границите на оптичката технологија и удобност, тие имаат неспоредлива сила и траен квалитет.

Токму затоа овој тип на очила се совршен избор за модерниот и деловен маж, како што е Пере Самандов. Тој е основач и извршен директор на македонската компанија за архитектура и градежништво Паоло Сабор.

Поради активниот животен стил која произлегува од работата на Пере, тој постојано има потреба од функционални додатоци па неговиот избор се Minimal Eyewear очилата кои се удобни, практични и ултра лесни.

Голем дел од своето време го поминува пред компјутер дизајнирајќи проекти па често му се потребни очила кои се комотни за носење со заштита од зрачење од компјутер или мобилен телефон.

Погледнете дел од моделите на Minimal Eyewear:

Кошничка
Желби
Неодамна прегледани
Категории