За деца

Како да го убедите детето дека треба да носи очила?

Успешна посета на офталмолог е само еден дел од битката за подобрување на видот на вашето дете. Убедувањето на детето да носи пропишани очила е втор и веројатно најтежок дел.  Еве неколку предлози кои ќе ви помогнат да ги пронајдете вистинските очила за вашето дете и да му помогнете на вашето дете да се навикне […]

ПРОДОЛЖИ СО ЧИТАЊЕ ➞
Затвори Кошничка
Затвори Желби
Неодамна прегледани Затвори

Затвори
Навигација
Категории